Oryantiring Yarışması Düzenlendi

Oryantiring Yarışması Düzenlendi

Gençlik Haftası kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Oryantiring Federasyonu ile İnönü Üniversitesi Oryantiring Topluluğu’nun işbirliğiyle oryantiring yarışması düzenlendi.

Yarışmaya İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Cemal Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Çelik, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Tunç, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Oğuz Avcı, Malatya Oryantiring İl Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen, Fırat Gençlik Merkezi Müdürü Şeyma Eryılmaz, İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Kültürel Hizmetler Şube Müdürü Hilal Aksoy ve öğrenciler katıldı.

Yarışma öncesi konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Çelik, etkinliği organize edenlere teşekkür etti. Çelik’ten sonra konuşan Malatya Oryantiring İl Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen, sözlerine yarışmaya katılanlara başarılar dileyerek başladı. Emeği geçenlere teşekkür eden Gülşen “İnönü Üniversitesi’ne teşekkür ederiz. Sayın Rektörümüzle görüştüğümde bizim branşımızı desteklediğini söyledi. Kendisine sonsuz teşekkür ederim. Bizim amacımız buradaki gençlere etkinlik yapmak böylece sosyal aktivitelerini ve spor faaliyetlerini geliştirmek.” dedi.

Kampüs içerisinde gerçekleştirilen yarışmada 50’ye yakın öğrenci ter döktü. Yarışma sonunda kızlar kategorisinde Mühendislik Fakültesi öğrencisi Fatma Nur Tüysüz birinci, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Perihan Acal ikinci, Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Şevval Arslan ise üçüncü olarak yarışmayı tamamladı.

Erkekler kategorisinde ise Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Ramazan Işık birinci, yine aynı fakülteden Doğukan Poyraz ikinci,  Eğitim Fakültesinden Yakup Taşdemir de üçüncülüğü elde etti.

Derece alan yarışmacılara madalya ve hediyeleri takdim edildikten sonra etkinlik sona erdi.

Bakmadan Geçme