• Haberler
  • Malatya
  • Özhan AKIN Depremzede Olan Karate Ve Oryantiring Sporcuları'na Atletik Performans Semineri Verdi.

Özhan AKIN Depremzede Olan Karate Ve Oryantiring Sporcuları'na Atletik Performans Semineri Verdi.

Özhan AKIN Depremzede Olan Karate Ve Oryantiring Sporcuları'na Atletik Performans Semineri Verdi.

 Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi  Federasyonu tarafından 24-28 Nisan 2024 Tarihleri’nde açılan 1. Kademe Fitness Kursu’na  Kurs Eğitmen olarak görev alan Fitness Milli Takım Antrenörü  Özhan AKIN Depremzede Karate ve Oryantiring  Sporcuları’na Atletik Performans Semineri  düzenledi.
Asrın Felaketi olan ve 11 İlimizde eş zamanlı yaşanan 6 Şubat Deprem’nin yaralarını sarmak için, Milli Takım Antrenörü Kademe Kursu’nun  yanı sıra İlimizde Karate ve Oryantiring  Sporcuları’na gönüllü olarak Gelişim Semineri düzenledi.

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi ve Karate Antrenörü Muhammet Kemal GÜLŞEN konuşmasında; ‘’İlimizde açılan 1. Kademe Fitness Kursu’na onay veren Türkiye Vücut Geliştirme,Fitness ve Bilek Güreşi  Federasyonu Başkanımıza ve görevli eğitmen hocalarımıza İlimiz adına teşekkür ederiz. Bizlerin uzun süredir uzaktan destekçisi olan Fitness Milli Takım Antrenörü Özhan AKIN Hocamızı ve Federasyon Sekreteri İsmail EKİCİ İlimizde misafir etmenin onuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımızın gelişmesinde özelikle bilimsel anlamda, Kondisyon ve Atletik Performans’ta  bilgi ve birikimlerini online şekilde bizler ile paylaşan Özhan AKIN  Hocamız ile bu sever yüz yüze eğitim yapma şansı elde ettik. Bu bir iki günlük kısa  bir eğitim semineri de olsa sporcularımıza büyük önem arz etmekle birlikte gelişimlerinde çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum.  İlimiz ve İl Temsilciliğimiz adına Özhan AKIN Hocamıza Depremzede Sporcularımıza destek ve aktarmış olduğu bilgilerinden ötürü çok teşekkür ederiz.’’Dedi.
Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi  Federasyonu Milli Takım Antrenörü Özhan AKIN konuşmasında;’’ Federasyonumuz adına deprem görmüşlerimizin yeniden ayağa kalkıp faaliyetlerine devam edebilmesi için bizler gece gündüz elimizden gelen tüm gayreti Federasyon Başkanımız  Niyazi KURT’UN  talimatı ile yapıyoruz Deprem Bölgesi olan Malatya İlimize de 1. Kademe Antrenörlük Kursu’nu  Faaliyet  Takvimimize ekledik  ve yeni antrenörler kazandırmak için kursumuzu açıktık. Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Bu doğrultuda bizlere düşen görev  hep birlikte el ele yaraları sarmak  alt tabakadan gelenleri antrenör olarak yetiştirmek,Vatanımıza ve Ülkemize güzel yarınların temelini atmakla birlikte Milli Sporcular yetiştirmektir.
Malatya İli’ne hazır gelmişken buradaki sporculara ne tür katkımız olur, onlara nasıl destek sağlarız, düşüncesi ile bir Gelişim Semineri yapalım istedik, bugün de Oryantiring ve Karate Sporcuları’na bire bir yüz yüze gelişim semineri düzenledik. Çocukların spora olan ilgisi ve yüzlerindeki ifade bizleri çok mutlu etti. Buradan bütün çocuklara sesleniyorum. Yüzünüzde gülen gülücükler hiçbir zaman eksik olmasın, bizler Federasyonumuz ve antrenör  arkadaşlarımızla birlikte her zaman sizlerin, hocası ve abisi olarak destekçiniz olacağız. Bugünün küçüğü yarının büyükleri olan sizlere  inanıyor ve güveniyorum ki yakın zamanda Türk Bayrağımızı en güzel şekilde en iyi yerlerde dalgalandıracaksınız. Bu özgüveni sizlerde görüyorum  ve başarılarınızın devamını diliyorum.’’ Dedi.
Program sonunda Türkiye Oryantiring  Federasyonu Malatya İl Temsilcisi ve Karate Antrenörü Muhammet Kemal GÜLŞEN, desteklerinden ve Gelişim Semineri’nden  ötürü  Eğitimci Hocalara Teşekkür Belgesi takdim etti ve Program Hatıra Fotoğrafları ile son buldu.
 

Bakmadan Geçme