Piyano ve Şarkılar Eşliğinde Kan Bağışı

Türk Kızılay’ı, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Devlet Konservatuarı ve Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinde kan bağışı etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencileri kan bağışına teşvik etmek için Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri tarafından piyano eşliğinde şarkılar söylendi.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinde öğrencileri kan bağışına teşvik etmek için, koro halinde piyano dinletisi düzenlendi. Etkinliğe, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Şen, Türk Kızılayı Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Erdem Çolak, Kızılay personeli ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında gönüllü öğrenciler Kızılaya kan bağışında bulundu. Kan bağışı esnasında konservatuar öğrencileri piyano eşliğinde şarkılar söyledi. Türk Kızılayı Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Erdem Çolak, öğrencileri kan bağışına teşvik etmek amacıyla farklı fakültelerde etkinliklerin gerçekleştirilmeye devam edeceğini söyledi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme