Polis sorumluluk bölgesindeki AVCI ekipleri mücadeleye devam ediyor

AVCI ekipleri 24 saat görev başında

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem afeti sonrasında Malatya Emniyet Müdürlüğü personeli olarak her ne kadar depremden vatandaşlarımız gibi etkilenmiş olsak da ilk andan itibaren gerek arama kurtarma gerek asayişin tesis edilmesinde  üzerimize düşen vazife eksiksiz yerine getirilmiş ve getirilmeye devam edilmektedir. Emniyet Genel Müdürlüğümüzün takviye olarak gönderdiği meslektaşlarımızla birlikte milletimizden aldığımız güç ile Malatya halkının güveninide yanımıza alarak ilimizin can ve mal güvenliği temin edilmiştir.

Bu  bağlamda sorumluluk bölgemizde yer alan tüm mahallelerde öncelikli olarak Hırsızlık suçu ile etkin mücadele kapsamında  mevcut çalışan ekiplerimize ilave olarak  64 ekip ve 380 personel ile AVCI isimli ekipler oluşturulmuştur.

Polis sorumluluk bölgesindeki tüm cadde ve sokakların zimmetlendiği AVCI ekipleri 24 saat esasına göre HIRSIZLIK ile  etkin ve sonuç odaklı mücadele edecektir. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizin huzuru ile vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla aralıksız devam edecektir.
 

Bakmadan Geçme