Reşat Erdoğan MHP'den Aday Adayı

Reşat Erdoğan MHP'den Aday Adayı

İş İnsanı FAİK Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan, MHP Malatya Milletvekilliği için aday adaylığını gerçekleştirdi.
Malatya'da sevilen ve sayılan iş insanı yardımseverliği ile herkesin gönlünde taht kurdu. MHP Malatya milletvekilliğine aday adayı olması camiada sevinçle karşılandı. Kurmuş olduğu Faik Erdoğan Vakfı  ile birlikte bir çok yardıma muhtaç aileye ve öğrencilere KARŞILIKSIZ BURS imkanı sağladı.
Reşat Erdoğan Kimdir ?
1961 yılında Malatya'da doğdu. Anne adı Besi, baba adı Faik’tir. İlkokulu Necatibey İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Malatya İmam Hatip Lisesi’nde okuduktan sonra Malatya Atatürk Lisesi’nden mezun oldu.
4 kuşaktır ticaretle uğraşan bir ailenin ferdi olan Reşat ERDOĞAN öğrencilikle birlikte 15 yaşında ticaret hayatının içinde yer aldı.
Ankara ve İstanbul merkezli şirketleri ile gıda, inşaat, enerji, eğitim ve basın yayın sektörlerinde çalışmalarına başarıyla devam etmektedir.
Sosyal hayatın içinde aktif bir şekilde bulunan Reşat ERDOĞAN şirketleri aracılığı ile eğitime katkı sağlamadaki hassasiyetiyle de ön plana çıkarak takdir toplamaktadır. Erdoğan 5 çocuk babasıdır.
28 dönem MHP Malatya Milletvekili aday adayıdır.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme