Şakir'e Dürüm yok

Malatya 6 Şubat depremi merkezde en çok yıkımı alan illerin başında. Malatya'lı bir esnaf açmış olduğu iş yeri ile gönülleri fethetmeye başardı.

Malatya 6 Şubat depremi merkezde en çok yıkımı alan illerin başında. Malatya’lı bir esnaf açmış olduğu iş yeri ile gönülleri fethetmeye başardı.
Malatya Sıtmapınarı yakınında yıkılan enkazın üstüne 50 NC otobüsü ile Döner Busta adı altındaki işyerinde müşterilerin beğenisini kazandığı gibi, yoldan geçen her vatandaş otobüsün üzerindeki figüranlar ile keyifli dakikalar yaşamakta.
Piyasaya göre dürümleri daha ucuza sunan işletmeci, enkazın üzerini yeşil ve kırmızı halılar ile motive ederek cıvıl cıvıl olmasını sağlamış. Akabinde otobüsün üzerindeki yazılar ise, müşteriler tarafından takdir edilmekte. ‘ Dürüm sevene can feda sevmeyene elveda’, ‘Şakire Dürüm Yok ‘, ‘Ne Demek Şakir ‘, ‘ Miden düşerse dara Dönerburs’u ara’. 
İşletme sahibi ise ,Çiçek abbas filminden esinlenerek otobüsü işletme yaptığını ve en azından depremden etkilenen Malatyalı için hem görsel hemde dürüm yerken azda olsa keyifli dakikalar yaşattığını açıkladı.
 

Bakmadan Geçme