Sarıgül Malatya'da İncelemelerde Bulundu

Sarıgül Malatya'de İncelemelerde Bulundu

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ,10 ili etkileyen ve binlerce kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 depremde, Malatya'yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ile birlikte deprem de zarar gören vatandaşları ziyaret eden Sarıgül, " 10 ili etkileyen ve binlerce kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 depremde, Malatya'yı ziyaret  ettik ve gördük ki, devlet millet tek yumruk olmuş ve birlik beraberlik içerisinde tüm zorluklara rağmen canlarını siparene ederek çalışmalara devam ediyorlar. Yaralar sarılmakta devlet tüm imkanları ile vatandaşların her daim yanında olduğunu gördük. Büyükşehir Belediyesi başda olmak üzere ilçe belediyelerin tüm personelleri seferber edilmiş. " dedi.
Türkiye'me geçmiş olsun diyorum diyen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül," Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da şifa diliyorum. Arama kurtarma çalışmalarında görev alan herkes canla başla çalışıyor. İnsanüstü gayret gösteriyorlar. Hepsi birer kahramandır. Hepsinin gayretlerine teşekkür ediyorum. Onların enkazdan sağ çıkardıklarıyla, çocuklarla, bebekler teselli bulduk. Halkımız, vicdanlı, merhametli, yardımsever bir halktır. Acıları paylaşarak azaltma çabası içine girdiler. Dünya da yardımımıza geldi." ifadelerini kullandı.
Enkaz üzerinden siyaset yapmıyalım diyen Sarıgül, "Konuşma değil çalışma zamanı. Yaralarımızı saralım eksiklerimiz ne ise onu sonra konuşuruz. Devletimiz ile Belediyeler tam bir dayanışma duygusu içerinde olduğunu gördük. Gün birlik günü, devletimiz ile milletimiz el ele olmalı" şeklinde konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme