Sinan Alkış: 'Kalan 3 Maçta da Galibiyet Almayı Hedefliyoruz'

Malatyaspor Teknik Direktörü Sinan Alkış

Üç hafta önce efsane Malatyaspor’un teknik direktörü olarak göreve getirilen Sinan Alkış takımdaki birliği ve beraberliği mücadele hırsını sürdürmeye devam ediyor.

Oyun henüz 0-0 iken 65.dk oyuna dahil ettiği Berkay oyuna girer girmez gol ile buluşması tam bir taktik anlayışı idi. Yıllardır gerçek bir Malatyasporlu olup futbolculuk yılları dahil teknik direktör olarak ta hem kişiliği hem de bilgi ve tecrübelerini takıma yansıtıyor.

 

Son oynanan Hacılar Erciyes spor müsabakasında takımın kazanmış olduğu galibiyetten sonra basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada biz mücadelemize bakıyoruz geride kalan son maçlarımızda da galibiyet alarak ligi bitirmeyi hedefliyoruz diyerek sözlerine devam etti. Alkış; "Rakibimizin düşme hattında sıkıntıları var. Biz kendi işimize bakıyoruz. Kalan maçlarda da güzel galibiyetler alarak ligi bitirmek istiyoruz. Bizleri tribünden destekleyen 12. Adam olan taraftarlarımıza, yönetim kuruluna bizleri il dışından takip eden Malatyaspor sevdalılarına da bu galibiyeti armağan ediyoruz diyerek sözlerine devam eden; Sinan Alkış kalan üç maçtan da güzel galibiyetler almayı hedefliyoruz dedi.  Biz efsane takımız önümüzdeki yılın da hesaplarını yapıyoruz. En kötü ihtimal ligi üçüncü sırada bitirmek istiyoruz "diyerek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme