STK'lardan Berktaş'a destek

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Berktaş Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğini arkasına almaya devam ediyor

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Berktaş,  Tüm Sivil Toplum Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkanlığını ziyaret etti.
AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Berktaş,  Tüm Sivil Toplum Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkanlığını ziyaret etti. Merkezi İçerenköy de olan Konfederasyonlara Ataşehir de yapacakları projelerini anlatan Berktaş, “Atasehir'i proje üreten, ülkeye katma değer sağlayan derneklerin ve STK’ların merkezi haline getireceklerini kaydetti. Kurucu Genel Başkanlığını yürüttüğü Küresel Çözüm Platformunun Ataşehir merkezli olarak faaliyet göstereceğini belirten Hakan Berktaş, “Ataşehir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle kurulacak Dünya Finans merkezi olacak. Ataşehir’i aynı  zamanda kültür-sanat ve sporun merkezi haline getireceğim. Küresel Çözüm Platformu, özünde dünyadaki tüm Türk derneklerini bir araya getirerek onların üreteceği enerjiden ülkemize katma değer sağlamak amacıyla yola çıkmış bir organizasyondur. Küresel Çözüm Platformumuzu hemen Ataşehir’e entegre edeceğim ve STK’ların merkezi olması yönünde planlama yapacağım. Böylece Ataşehir’imiz Yeni Kapı gibi, Eyüp Sultan gibi, Maltepe etkinlik alanı gibi iş fuarlarının, gastronomi fuarlarının merkezi haline gelecek. Ataşehir’in ihmal edilmiş sorunlarını teker teker çözeceğim. Ataşehir’i İstanbul’da parmakla gösterilecek bir ilçe haline getireceğim ve marka ilçe yapmak için çabalayacağım” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme