TDP Malatya'da Yılın son gününde esnaf gezisi düzenledi

TDP Malatya'da Yılın son gününde esnaf gezisi düzenledi

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve yönetimi, TDP Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Özbulut ile birlikte yılın son gününde esnaf gezisi düzenledi.
Eski Şire Pazarındaki esnaflara ziyaret gerçekleştiren, Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve heyeti, esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinledi. Başkan Karakuş, “Esnafın sorunlarının genel müdürlük, müsteşar, daire başkanlığı gibi makamlarda çözülmez. Türkiye'de bir Esnaf Bakanlığı kurulmasını arzu ediyoruz. Esnaf Gölge Bakanımız Erol Korkut Genel Başkanımız tarafından açıklanmıştır. Bizim davamız başkaları gibi dolar yarın sabah 40 lira olsun da biz yarın iktidar olalım davası değil. Memleket iyi olsun, biz iktidar olmayalım. Hiç önemli değil. Biz ülkemizin sıkıntılarını, sorunlarını, problemlerini en iyi bilen ve çözüm önerilerini en iyi sunan inşallah parti olacağız. Türkiye Değişim Partimiz gökyüzünde parlayan bir yıldız, dipten gelen bir dalga. Allah'ım izin verirse de İnşallah milletimizin ortak noktası olacak. Çünkü biz el ele, kol kola ve bütün milletimize omuz omuza olmak istiyoruz” dedi.
TDP Malatya İl Başkanı Karakuş esnaf gezisinde, Türkiye Değişim Partisi üretimi destekleyen alın teri ve emeğin hakkını veren, evrensel hukuk kurallarına uyan, lafta değil icraatta Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyeti savunan, Cumhuriyetin değerlerine önem veren, inançlara saygılı laikliği baş tacı yapan, hudut ve bayrak birliği diyen rabbim izin verirse Türkiye'nin en yetenekli, en becerikli, en ehil kadrolarıyla yola çıkan bir partidir. Türkiye Değişim partimizin ana görüşü şudur: Biz tarafsız bir cumhurbaşkanı istiyoruz. Güçlü bir parlamento istiyoruz ve bağımsız yargı istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Şire Pazarında yaptığı esnaf gezisinde, Türkiye Değişim istiyor. Malatya’daki esnafımızın dertlerini dinliyoruz, esnafımızı yalnız bırakmıyoruz. Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince TDP Malatya İl Yönetimiyle ve Genel merkez yöneticilerimizle   birlikte dertlerine çare oluyor, vatandaşlarımızın seslerini Ankara'ya taşıyoruz. Bugün emeğiyle, alın teriyle çalışan Eski Şire Pazar esnafımızı dinlemeye, varsa çözebileceğimiz sorunlarına çare olmaya geldik. Esnaf dertli, esnaf yarın için ümitsiz. Vatandaşımızla birlikte esnafın, gençlerin, kadınların iktidarını Mustafa Sarıgül ile kuracağız. Bu kötü günler bu ülkenin kötü hatıraları olarak geride kalacak.” Şeklinde konuştu.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme