TDP Yeşilyurt İlçe Başkanlığından ABYB'ye ziyaret

TDP Yeşilyurt İlçe Başkanlığından ABYB'ye ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyarette TDP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Bulut, “Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığının bünyesinde olan Malatya Cadde, Pusula Malatya ve Malatya taraf internet haberlerinin akabinde Malatya Cadde Gazetesinin yayınlarının yakinen takip etmekteyiz. Hakikaten şeffaf, tarafsız ve objektif yayınlarınızdan ve haberlerinizden ötürü sizlere ve tüm yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum. Hz. Ali’nin Özlü bir sözünü sizlerle paylaşmak istiyorum. ‘Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar. Çalışmayanlar ise kendilerini kötülükten kurtaramazlar.’ Demiştir. ABYB Bünyesinde çalışanlar ise kötülük düşünmeyen ve ona vakit bulmayan, akabinde tarafsız haberciliği ile Malatya’da gönüllere taht kurmuş bir basın kuruluşumuzdur. Bundan dolayı sizleri partim ve yönetim kurulum adına tebrik ediyorum. Biliyorsunuz ki yaklaşan bir seçim süreci var. Türkiye Değişim Partisi olarak İl Başkanımız Ali Karakuş nezaretinde Pazar günü seçim olsa , tüm çalışmalarımızı bitirmiş ve seçime hazır durumda olduğumuzu belirtmek isteriz.” Dedi.
Başkan Bulut ziyaretinde, “Her 11 dakikada bir kadın ya da kız çocuğunun bir tanıdığı veya ailesinden biri tarafından öldürüldüğü bir dünyada yaşıyoruz.
Bu sorun dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de ciddi bir toplumsal sorundur. Kadına yönelik şiddet bir insan hakkı ihlalidir.
Kadına yönelik şiddet bir zihniyet sorunudur. Bu zihniyet değişmedikçe, kadınlar, hak ve imkânlara erişimde erkeklerle eşit hale gelmedikçe kadına yönelik şiddetin ortadan kaldırılması mümkün değildir.
Erkeklerin, kadınlar üzerinde hak sahibi, söz sahibi ve karar verici konumları ortadan kalkmadıkça, erkekler, devletler ve toplumlar kadınlara rol biçmekten, model ve kalıp dayatmaktan vazgeçmedikçe bu sorunun devam edeceği açıktır.
Türkiye'de her 10 kadından 4'ü erkek şiddetine maruz kalmaktadır.
Sadece 2022 yılının ilk 10 ayında 280 kadın ve 33 çocuk öldürülmüştür.
Ülkemizin izlediği politikaların ve mevcut kanunların kadına yönelik şiddetle mücadele etmeye yetmediği, şiddet mağduru kadınlara yönelik kurumsal desteğin de yetersiz kaldığı açıktır.” Şeklinde konuştu.
TDP Yeşilyurt  İlçe Başkanı Bulut, “ Yaklaşan seçimler ile ilgili şunu belirtmek isterim ki, Malatya’da ,İl Başkanım Ali Karakuş nezaretinde, vekil ve belediye başkanları çıkartacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Geçen Hafta Ankara’ya genel merkezimize ziyaretimizde, Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül beyefendiye İl Başkanımız ve Battalgazi İlçe Başkanımız ile birlikte tüm faaliyetlerimizi belirterek Malatya’da başarı sağlayacağımıza söz verdik. Tüm teşkilatlarımız ile birlikte Malatya’da büyük bir başarı sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Hakikaten Türkiye Değişim Partisi Malatya’da İl Başkanı Ali Karakuş ile büyük bir ivme kazandı. Akabinde     Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanlarının özverili çalışmaları hakikaten takdire şayandır. Bizler basın mensubu olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizlere ve tüm yönetim kurulunuza başarılar diliyorum” dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme