TİMBİR'den Basın İlan Kurumu Ankara Şubesi'ne ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile resmen kurulan Türk İnternet Medya Birliği'nin (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli'yi ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ile Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar, Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli ve Şube Müdür Yardımcısı Engin Kaşdaş ile bir araya geldi. Dr. Basa görüşmede, BİK Şube Müdürü Yürekli'ye birliğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

Görüşmede, Cumhurbaşkanlığı’nın 7 Mart 2023 tarihli ve 6906 sayılı kararnamesi ile resmen birlik statüsü verilen Türk İnternet Medya Birliği'nin (TİMBİR) 14 ülke ve 81 ilde temsilciliği bulunan, sayıları bini aşan internet haber sitesi, Webtv ve Webradyo’dan oluşan bir yapıyı temsil ettiğini belirten Dr. Basa, amaçlarının yeni nesil medyanın bir arada hareket etmesini sağlamak olduğunu kaydetti.

 

Dr. Basa ayrıca Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile 14-15 Haziran 2023 tarihleri arasında ortaklaşa gerçekleştirecekleri “Afet Kriz Yönetiminde Medyanın Rolü" Çalıştayı hakkında bilgilendirdiği Yürekli'yi aynı tarihlerde gerçekleştirilecek TİMBİR Genel Kurulu'na davet etti.

 

Dr. Basa ziyaret sırasında, Yürekli'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Mart 2023 tarihinde imzaladığı 6906 sayılı TİMBİR’in kuruluş belgesini sundu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Bakmadan Geçme