Tüfenkci, 'Ana gündemimiz şehrimizi yeniden ayağa kaldırmaktır''

AK Parti Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkci, 'Bizim ana gündemimiz bu şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak. Yeniden ticareti işler hale getirmek. Yeniden çarşı pazarlarımızı oluşturmak ve insanlarımızı yuvalarına kavuşturmak en birinci hedefimiz''

AK Parti Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkci, Kerar, çermik, Ömerli, Çengelli, Bakımlı, Tosunlu Bayır, Koçköy, Gözlüce, Erselen ve Pütürge ilçe merkezini ziyaret ederek, toplantı ve ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Vatandaşların AK Parti’ye yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Bülent Tüfenkçi, “Yaşadığımız Malatya’mızda yaklaşık 135 bin evimiz işyerimiz yıkıldı. Bizim ana gündemimiz deprem ama 14 Mayısta da Türkiye’nin kaderini belirleyecek Türkiye’nin 2. Yüzyılının kimlerin yöneteceğini belirleme noktasında karar vereceğimiz bir seçimi yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşıtlığı üzerinden bir masa oluşturuldu. Bu masanın etrafına DCKP’sinde PKK’sı da DEAŞ’ı da FETÖ’sü de bilmem ne örgütü de bütün örgütleri de bu masaya monte ederek esasında Türkiye’nin üzerinde hesabını kapatamayanların 14 Mayısı bir hesap günü olarak görmeye başladılar. Ve tamamı cumhurbaşkanı gitsin Türkiye ne olursa olsun hesabı içerisine girdiler. Eminim ki 14 Mayıs’ta sizler bu noktada çok büyük destek vereceğinize eminim.” dedi.

Kendileri için ana gündemin deprem ve yaraların sarılması olduğunu ifade eden Tüfenkci, “Bizim ana gündemimiz bu şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak. Yeniden ticareti işler hale getirmek. Yeniden çarşı pazarlarımızı oluşturmak ve insanlarımızı yuvalarına kavuşturmak en birinci hedefimiz.” İfadelerini kaydetti.

Bakmadan Geçme