Türkiye Değişim Partisi Malatya İl teşkilatı 2023 Seçimlerinde İddialı

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl teşkilatı 2023 Seçimlerinde İddialı

TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş Malatya Muhabir Tv’ye verdiği demeçte partisinin 2023 seçimlerinde partisinin ve teşkilatının hazır olduğunu vurguladı. Başkan Karakuş verdiği röportajda;
 “2023 Yılın Ocak Ayında Asgari Ücret 8. Bin 500 TL olmasını değerlendiren Başkan Karakuş, milyonların beklediği asgari ücreti yeteriz gördüklerini belirtti.
 Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş Asgari ücret konusunda, işveren ve  iş insanları 'nın desteklenmesi gerekiyor .2023 Seçimlerinde Türkiye’yi Biz yönettiğimiz’ de Asgari ücret en az 15 Bin TL olması gerekiyor, Milyonlarca Asgari Ücretle çalışan vatandaşlarımızın hayallerini gerçekleştireceğini  ifade ’eden Başkan Karakuş  Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak, Saha’ da vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Malatya’mızda 2023 seçimlerinde Partimizden Milletvekili Aday adaylarımız var şu anda kesin olmayan sonuçlara göre 15 tane arkadaşımız Aday adayı olacak, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül bize emanet ettiği Partimizde Gece Gündüz demen Çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımızın takdirleriyle Türkiye Değişim Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Olmayı düşünüyorum dedi.
“Devletimiz Haksız yere zam yapanlara gereken işlemi yapması gerekiyor diyen Başkan Karakuş “ Türkiye'de son zamanlarda Ekonomi anlamın' da sıkıntılar olduğunu belirten Başkan Karakuş Korona Virüs salgını Sonrası Dünya’da olduğu gibi Ülkemizde’ de ekonomi anlamda  sorun ve sıkıntılar var, Büyük Marketler vatandaşlarımız zor duruma düşürüyor, Asgari ücret 8.Bin 500 TL Olmasından sonra marketler ve iş yerinde hemen zam yapılıyor. Devlet olarak bunlara en ağır şekilde para cezası verilmesi gerekiyor. Türkiye Değişim Partisi olarak Bizim Milli ve Ekonomi projelerimiz var bunları vatandaşlarımıza anlatacağız. Malatya İl teşkilatı olarak ekibimizle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını biliyoruz ve çözüm için 2023 Genel Seçimlerinde oylarına talibiz şeklinde konuştu. 

2023 yılı Ülkemize ve Malatya’mıza sağlık huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum ifadelerini kullandı.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme