'Türkiye'miz bir eşikte ve bu eşiği aşacağız''

Babacan, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını Akçadağ ilçesinde sürdürdü.

 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan, “Milletimiz kimin vereceği sözü tutacağını kimin ise kendilerini seçim öncesi aldatıp, kandırdığını iyi biliyor. Bu yüzden doğru tercih, taraf ve adım ile ilgili kararı 14 Mayıs akşamı milletimiz verecektir” dedi.

Akçadağ ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunup, konteyner kentteki vatandaşlarla bir araya gelen Babacan 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

 

“Doğru tercih, taraf ve adım ile ilgili kararı 14 Mayıs akşamı milletimiz verecektir” diyen Babacan, şunları söyledi:

“Milletimiz kimin vereceği sözü tutacağını kimin ise kendilerini seçim öncesi aldatıp, kandırdığını iyi biliyor. Bu yüzden doğru tercih, taraf ve adım ile ilgili kararı 14 Mayıs akşamı milletimiz verecektir. Özellikle de memleketimizin geleceği, gençliğimizin ve Malatya’mızın istikbali için önemli bir seçim yapacağız. Karşı tarafın nasıl zararlar vereceğini bizden daha iyi biliyorsunuz. Türkiye’miz bir eşikte ve bu eşiği aşacağız” dedi. 

 

Bakmadan Geçme