Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesi Açıldı

Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesi Açıldı

Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesi açılışı düzenlenen törenle yapıldı.
Açılış programına; Vali Hulusi Şahin, 7. Anajet Üs Komutanı Hv. Plt. Alb. Zeki Koltukoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, , İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İstihkam Alay Komutanı Alb. Mehmet Bahtiyar, Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan Vekilleri, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Açılış programında konuşan Vali Şahin; “Açmış olduğumuz bu vakıf binası sayesinde gazilerimiz ve şehit yakınlarımız bir arada olma fırsatı bulacaklar. Bizler şehit yakınlarımızı, gazilerimizi ve gazi yakınlarımızı ailemizin bir ferdi, kendimizi de onların ailesinin bir parçası olarak görüyoruz. Hep beraberiz, birlikteyiz böyle de devam edecek, hiçbir zaman yalnız olmayacaksınız, hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin” dedi.
İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın yaptığı duanın ardından, Vali Şahin ve beraberindekiler kurdele keserek Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesinin açılışını yaptılar.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme