Uluslar Arası Malatya Dayanışma Derneğine Anlamlı Ziyaret!..

Uluslar Arası Malatya Dayanışma Derneğine Anlamlı Ziyaret!..

Uzun yıllardır Şanlıurfa’da inşaat sektöründeki hizmetleriyle tanınan Arpacık Yapı Gayrimenkul A.Ş yönetim kurulu başkanı Urfalı iş adamı; Muhammet Arpacık yaptığı Malatya ziyaretinde depremzede vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak amacıyla temaslarda bulundu. Uluslararası Malatya Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Ayten Andiç ile beraber konteynerde yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret edip ihtiyaç sahiblerinin sıkıntılarını dinleyerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Uluslararası Malatya Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ayten Andiç ise yapmış olduğu açıklama da 
“Depremde büyük yıkım yaşayan memleketimize yapılacak yardım ve yatırımların hız kesmeden devam etmesi hayati önem arz etmektedir. Bugün yaptığı ziyaretle depremzede vatandaşlarımızı unutmadığını gösteren değerli iş insanı; Muhammet Arpacık’ın yapacağı yatırımlar pek çok insanımızın istihdam edilmesine olanak sağlayacaktır; Bu vesile ile; Muhammet bey’in bu girişimlerinin diğer hayırsever iş insanlarımıza örnek olmasını temenni ediyor, kendisine ve tüm Şanlıurfa halkına teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

Şanlıurfalı hayırsever iş adamı; Muhammet Arpacık ise yaptığı açıklamada “Bu günler insani olarak birbirimizle yardımlaşma günüdür, dayanışma günüdür; Malatya depremde büyük maddi ve manevi hasara uğrayan illerimizden biridir, tüm milletçe el ele vererek bölgeyi ayağa kaldırmak ve depremin izlerini silmek vatandaşlık ödevimizdir. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kalanlara başsağlığı diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme