Uyuşturucuya 4 tutuklama

Uyuşturucuya 4 tutuklama

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu imalatı, ticareti ve kullanımı ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda 447 gr Metamfetamin maddesi, 26 adet Sentetik Ecza ile 350 gr Kubar Esrar maddesi ele geçirdi, 6 şahıs gözaltına alındı.
Ekipler ilk olarak uyuşturucu madde sevk edeceğini tespit ettiği bir aracı Havalimanı yolu üzerinde kovalamaca neticesinde durdurdu. Kaçarken araçtan atılan yastık içerisinde 400 gr Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Konu ile alakalı olarak;  araçta bulunan 3 şahsa TCK 188 maddesinden işlem yapıldı. Adli makamlara sevk edilen O.Ö isimli şahsa adli kontrol hükümleri uygulandı, M.K ve K.Ö isimli şahıslar ise tutuklandı.
Kale uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde bulunan F.Y isimli şahsın beline sarılı vaziyette 350 gr Kubar Esrar maddesi ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli hakkında tahkikata başlandı.
Sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada ise Y.T ve M.Ö isimli şahısların ikamet ve üst aramalarında 47 gr Metamfetamin maddesi ile 26 adet Sentetik Ecza hap ele geçirildi, gözaltına alınan ve adli makamlara sevk edilen iki şahısta tutuklandı.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme