• Haberler
  • Malatya
  • Vali Ersin Yazıcı, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor.

Vali Ersin Yazıcı, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor.

Vali Ersin Yazıcı, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor.

Vali Ersin Yazıcı İlimizde göreve başladığı andan itibaren haftanın belirli günlerinde, mesai başlangıcı öncesi işyerlerine yapmış olduğu ziyaretlere devam etmektedir.
 14 Eylül 2023 Perşembe günü, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’la birlikte Atatürk (Kışla) Caddesi’ndeki esnafları gezip, cadde boyunca vatandaşlarla  tanışıp sorun ve taleplerini dinledi.
Esnaflarımız ve vatandaşlarımız, İlimizin Mülki Amiri ve Emniyet Müdürünü iş yerlerinde,  caddelerimizde görmekten ve günlük yaşantılarında 6 Şubat depremlerinden dolayı karşılaştıkları sorunları bizzat iletip çözüm noktasında cevap almaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.
Özellikle Atatürk (Kışla) Caddesi esnafı tarafından, ana cadde üzerinde araçların yoğun park edilmesi nedeniyle cadde trafiğinin olumsuz etkilendiği bu nedenle gerekli trafik tedbirlerinin artırılması talebi üzerine,
Vali Ersin Yazıcı Ana Cadde üzerindeki yoğun park ihlallerinin önüne geçilmesi amacıyla,  İl Emniyet Müdürüne bu konuyla ilgili talimat verildiğini, bundan sonra sürücülerin de kurallara uyarak araçlarını park etmelerinin gerektiğini belirtti.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme