Wushu Kung-Fu Sanda Sporcuları Kıyasıya Müsabaka Yaptı

Malatya' da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Wushu Kung-Fu Haftası Etkinlikleri İlimiz Kayısı Araştırma Enstitüsü'nde gerçekleştirildi.

Malatya Kayısı Araştırma Enstitüsü'nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri'nde dereceye giren sporculara Malatya 2. Ordu Komutanlığı istihkam albayı Mehmet BAHTİYAR madalyalarını ve hediyelerini takdim etti.
Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Türkiye Wushu Kung-Fu  Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Malik DİNÇ; 2023 yılı faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Wushu Sanda Şampiyonası 50 sporcunun katılımı ile başladı. Müsabakalara katılan sporculara başarılar dilerim. Bugün önemli bir gün, gençlerin ve sporcuların günü olması nedeniyle  turnuva düzenlemiş olduk.
6 Şubat Depremi'nin ilk gününden belli bizlere ve İlimize her türlü hizmeti ve desteği sağlayan Türk Ordumuza çok teşekkür ederiz. İl yönetimimizin almış olduğu karar ile bu yılki 19 Mayıs wushu Kung-fu Kupamızı sizlerin huzurunda Malatya 2. Ordu Komutanlığı İstihkam Albayı Mehmet BAHTİYAR Komutanı'mıza takdim ediyoruz. Dedi.
Büyüğünden küçüğüne her  yaş kategorisinde yarışan sporcularımız müthiş bir efor sergilediler. 19 Mayıs 1.' lik Kupası'nı kazanan sporcularımıza Malatya 2. Ordu Komutanlığı İstihkam Albayı Sayın Mehmet BAHTİYAR madalyalarını ve hediyelerini takdim etti.

Malatya 2. Ordu Komutanlığı İstihkam Albayı Mehmet BAHTİYAR konuşmasında; Bugünki Wushu Kung-Fu Müsabakası'na katılmanın mutluluğunu ifade ederken, 19 Mayıs Wushu Kung-Fu  Altın Kupası'nı ordumuza takdim eden, Malatya Wushu Kung-fu İl Temsilcisi MALİK DİNÇ başta olmak üzere tüm antrenör, hakem ve sporcularımıza çok teşekkür ederim.  Bu tür etkinliklerinizin ve başarılarınızın devamını temenni ederim. Dedi.
Malatya Yeşilyurt Kaymakamlığı Yeşilyurt Halk Eğitim Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halil GÜRBÜZ  konuşmasında; Yeşilyurt Halk Eğitim olarak spor faaliyetlerimizin ve kurslarımızın yoğun faaliyetlerine devam ediyoruz.Bugün burada Halk Eğitim Kursumuz'un öğrencileri kıyasıya bir müsabaka  gerçekleştirdiler. Müsabakaya  katılım sağlayan tüm antrenör, Hakem ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum.Dedi.


 

Bakmadan Geçme