Yalçınkaya ABYB'yi Ziyaret Etti

Yalçınkaya ABYB'yi Ziyaret Etti

Uzun yıllardır AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığını yürüten  Muhammed Emin Yalçınkaya Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
Yeşilyurt Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Yalçınkaya, uzun yıllardır AK Parti’de çeşitli görevlerde bulundu. Yalçınkaya ziyarette, “Çocukluğum, gençliğim, her şeyim Yeşilyurt için şimdi yepyeni bir heyecanla yola çıkıyoruz. Bugüne kadar AK Parti’de aldığımız görevlerle Malatya’ya çok emek verdik. Yeşilyurtumuz ve Malatya için gece gündüz demeden çalıştık ve Malatya’nın çağdaş yüzü haline gelmesinde pay sahibi olduk. Görev aldığımız süreçte hiç kimseyi ayırmadan “İnsana Hizmet” mottosuyla yorulmadan çalıştık. Bugün, yepyeni bir sinerjiyle “Yeşilyurt için Yeniden” diyerek adım attığımız bu yolda AK Parti Yeşilyurt Belediyesi Aday Adayı olarak karşınızdayım. Türkiye Yüzyılı’na yakışacak şekilde herkesi kucaklayıp bütüncül hizmet anlayışıyla Yeşilyurt’u yeniden muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise çıkmış olduğu bu yolda Muhammed Emin Yalçınkaya’ya başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme