Yeniden Refah Partisi Kongresinden Dönenleri Taşıyan Otobüs Devrildi: 17 Yaralı

Yeniden Refah Partisi Kongresinden Dönenleri Taşıyan Otobüs Devrildi: 17 Yaralı

Ankara'daki Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Büyük Kongresi'nden Kayseri'ye dönen partilileri taşıyan otobüsün Nevşehir'de devrilmesi sonucu 17 kişi yaralandı.

Yeniden Refah Partisi'nin ikinci olan genel kongresine katılmak için Türkiye'nin dört bir yanından otobüslerle adeta insan akını yaşandı. Büyük bir katılım ile yapılan kongre sonrası partililer geldikleri otobüslerle yeniden memleketlerine dönmeye başladı.


Partilileri taşıyan bir otobüs Kırşehir mevkinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak trafik kazası geçirdi. Kontrolden çıkarak devrilen otobüste bulunan çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan kazayla ilgili olarak sosyal medyadan yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: 2. Olağan Büyük Kongremiz sonrası Kayseri’ye dönerken trafik kazası geçiren teşkilat mensuplarımıza Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme