• Haberler
  • Malatya
  • Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanlığında toplanarak Haziran Ayı 2.Birleşim Toplantısını gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündemdeki komisyon raporları ve teklifler tek tek görüşüldü.
Ağırlıkla imar maddelerinin görüşüldüğü ve karara bağlandığı 2.Birleşim Toplantısında, Yeşiltepe Mahallesini kapsayan alanda yapılan ve askıda olan 22. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı, Turgut Özal ve İnönü Mahallelerini kapsayan alanda yapılan ve askıda olan 24. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ile Beylerderesi Özel Proje Alanını kapsayan alanda yapılan ve askıda olan 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda karara bağlandı. Gündüzbey Mahallesi 4. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Talebi de toplantıda görüşülüp onaylandı.
Gündemdeki altı maddenin ertelenmesine karar verdikten sonra Haziran Ayı Toplantılarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, 3 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 14:00’de bir araya gelerek Temmuz Ayının ilk toplantısını gerçekleştirecek.

Bakmadan Geçme