Yeşilyurt Belediye Meclisi Kasım Ayı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Kasım Ayı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşüp karara bağladığı Kasım Ayı 2.Oturum Toplantısıyla birlikte Kasım Ayı çalışmalarını tamamladı.
Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Başkan Vekili Esin Tanrıverdi Başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak 02 Kasım 2022 tarihli Kasım Ayı 1.Oturum Toplantısının karar özetinin kabulünün ardından açılış ve yoklama yapıldı.
Kasım Ayı 1.Oturum Toplantısında komisyonlara havale edilen ‘Memur Ve Sözleşmeli Personel İçin Performans Ölçütleri Belirleme ve Performans Değerlendirme Yönetmeliği’, ‘Yeşilyurt sınırları içerisinde imar planı bulunan alanlardaki muhtelif mahalleleri kapsayan ve belirlenen sokaklara doğalgaz alt yapısının götürülmesi’ ile ‘Yeşilyurt İlçe sınırlarında imar planı bulunmayan muhtelif mahalleleri kapsayan ve belirlenen sokaklara doğalgaz alt yapısının götürülmesine dair Yeşilyurt Belediye Meclisince alınan 06/07/2022 tarih ve 237 sayılı kararın güncellenmesine dair’ gündem maddeleri tek tek görüşülüp kabul edildi.
Yeşilyurt Belediye Meclisi, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda; Bostanbaşı Mahallesini kapsayan alanda yapılan ve askıda olan 14. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı, Gedik Mahallesini kapsayan alanda yapılan ve askıda olan 11. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ile Dilek Mahallesini kapsayan alanda yapılan ve askıda olan 18. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına yapılan itiraz taleplerini görüşüp onayladı. 
Gündemdeki dört maddenin ertelenmesine karar verdikten sonra Kasım Ayı çalışmalarını sonuçlandıran Yeşilyurt Belediye Meclisi,  Aralık Ayı Olağan Toplantısını 07 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 14:00’da gerçekleştirecek.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme