Yeşilyurt Belediyesi Ve Yeşilyurt Kent Konseyi, Onkoloji Hastanesinde 'Çocuklar Hep Gülsün' Etkinliği Düzenledi

Yeşilyurt Belediyesi Ve Yeşilyurt Kent Konseyi, Onkoloji Hastanesinde 'Çocuklar Hep Gülsün' Etkinliği Düzenledi

Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi, Turgut Özal Tıp Merkezi Onkoloji Bölümü Başhekimliğinin destekleriyle; İnönü Üniversitesi Onkoloji Bölümünde tedavi gören çocuklar ile ailelerine moral desteği sağlamak amacıyla “Çocuklar Hep Gülsün” adı altında etkinlik düzenledi.
Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu, İnönü Üniversitesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru İnci Coşkun, İnönü Üniversitesi Çocuk Hemotoloji Bölüm Başkanı Arzu Akyay ve Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Alp Tekin Saran’da programa katılarak tedavi gören hasta ve hasta ailelerini yalnız bırakmadılar.
Düzenlenen etkinliğin çok anlamlı ve özel olduğunu söyleyen İnönü Üniversitesi Onkoloji Bölümü Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru İnci Coşkun, “Bu güzel etkinliği çocuklarımıza moral günü olsun istedik. Malatyalı olmakla hep iftihar ederdim, şimdi bugün daha çok ettim. Çünkü Yeşilyurt Kent Konseyi'ni de yanımızda görmek çocuklarımıza destek olduklarını görmek beni çok mutlu etti. Çocuklarımız hep sağlıklı olsunlar. Hep sağlıklı halleriyle de bizi ziyarete gelsinler inşallah. Bu güzel organizasyonu bize destek olarak düzenledikleri için Yeşilyurt Kent Konseyi ile hastanemizin sosyal hizmetler birimine özel teşekkür ediyorum. Çünkü onların da çok emeği var. En büyük teşekkürü de tabii annelerimize ediyorum, çocuklarına iyi bakmak için ellerinden gelen her şeyi tüm fedakarlığı yapıyorlar. Hepinize de geçmiş olsun diyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu ise, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın selamlarını ilettikten sonra yaptığı konuşmada; “ Başhekim Yardımcımız Ebru İnci Öcal'a, Hematoloji Bölüm Başkanı Arzu hocama, annelere ve çok kıymetli çocuklarımıza öncelikle etkinliğe katıldıkları için teşekkür ediyorum.  Tedavi gören çocuklarımızın moral ve motivasyonu açısından Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyimizin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bugünkü bu etkinlikte bir aradayız. Bu etkinliğimizin hem ailelere hem tedavi gören çocuklarımıza ve katılımcılara hayırlı olmasını temenni ediyorum, tüm evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Ayrıca hastanedeki doktorlarımıza, burada emeği geçen herkese güler yüzlü personelimize, kendi uzmanlık alanlarında her biri birbirinden değerli hocalarımıza katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Turgut Özal Tıp Merkezi Onkoloji Bölümünde tedavi gören minik yürekler, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından organize edilen ‘Çocuklar Hep Gülsün’ etkinliğinde keyif dolu anlar yaşadılar.
Yeşilyurt Kent Konseyi Müzik ekibi tarafından söylenen şarkılara eşlik edip gönüllerince eğlenen çocuklar, animasyon dans gösterileri ve sihirbazlık gösterilerini ilgiyle takip ederken ‘Çitlembik Abla’ balon gösterisi ile de güzel anlar yaşadılar. Balonlarla süslenen etkinlik alanındaki bütün aktivitelere katılarak güzel bir gün geçiren çocuklara, Yeşilyurt Kent Konseyi bünyesinde açılan Bez Bebek (Amigurumi) kursu kursiyerleri tarafından özel olarak yapılan bez bebekler ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme