Yetim Çocuklara Karne Hediyesi

Yetim Çocuklara Karne Hediyesi

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ilk dönem okullarından takdir ve Onur Belgesi alan öğrencilere hediye verildi.

Dernek binasında başarılı olan öğrencilere karne hediye töreni düzenledi. Programa Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak, Başkan Yardımcısı Tülay Ayaz Hayırsever Asena Bal ve öğrenciler ile veliler katıldı.

 

Takdir Belgesi alan öğrenciye 150 TL, Teşekkür ve Onur Belgesi alan öğrencilere ise 100 TL hediye verilirken İstanbul’da yaşayan Malatyalı  Hayırsever Asena Bal öğrencilere hediyelerini taktim etti.


Başarılı çocuklarımıza Karne Hediyelerini veriyoruz” diyen  Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak,  “Bu gün yetimler kervanın gurur tablosu ve gurur günü  başarılı öğrencilerimizle ve Çocuklarımızla ben gurur duydum .Çünkü Çocuklarımız özel çocuklar olduğu için. Bu güzel günü organize eden kardeşimizden Allah razı olsun” dedi.

Daha sonra başarılı olan çocuklara karne hediye verildi. Hediye alan Çocuklar ise Annelerine Dernek Başkanı İhsan Çolak ve yardım yapan Asena Bal teşekkür etti.

Kaynak: Malatyamuhabir.com/Selçuk Dönmez

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme