Yılmaz, ' Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır..'

Yılmaz, ' Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır..'

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Atatürk’ün ölüm 84. Yıl dönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz açıklamasında şu görüşlere ver yerdi.
“ Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 84. Ölüm yıl dönümünde bir kez daha, saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.
Bütün imkansızlıklara rağmen Milli Mücadeleyi kazanan ve Cumhuriyetimizi kuran Büyük Atatürk,  Aziz Milletimizin hür ve bağımsız yaşamasını sağlamış bir kahramanımızdır. “ Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır . Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır “ diyen Gazi Atamızın fikir, düşünce ve inkılaplarına sahip çıkmak, bizlerin en önemli görevidir.
Bugün senin kurduğun Cumhuriyete dil uzatan hainlere karşı en amansız savaşı bizler veriyoruz ve ölünceye kadar da vermeye devam edeceğiz.
Aziz Atam;
Bu gün şanlı bayrağımız göklerde özgürce dalgalanıyorsa bunu siz ve kahraman şehitlerimize borçlu olduğumuzu asla unutmuyoruz. Ebediyete intikalinizin 84. Yılda bir kez daha sizi, silah arkadaşlarınızı, şehitlerimizi saygı ile anıyor, geleceğe umutla bakıyoruz.
Bir gün Cumhuriyetimizi müdefa  mecburiyetine düşersek, muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu asla unutmayacağız “

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme