Zafer Partisinde Bayrak Değişimi

Zafer Partisinde Bayrak Değişimi

Zafer Partisi Malatya İl teşkilatı Basın mensuplarıyla Sabah Kahvaltında bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

Özel bir Cafe’de Basın mensuplarıyla Buluşan Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Turgut Şahin ve yönetim kurulu Parti çalışması hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. 

Zafer Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanlığında Bayrak değişimi Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Şahin ‘ Zafer Parti Malatya İl teşkilatı olarak çalışmalarımız hız kesmeden ediyor. Partimize üye arkadaşlarımız geliyor Buradan Kendilerine teşekkür ediyorum, Malatya’mızda 2023 Genel seçimlerine erken başladılar. Zafer Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak Seçim Çalışmalarımıza hız verdik, Saha’da  vatandaşlarımızın sorun ve taleplerine dinliyoruz Partimizin misyonu ve vizyonu vatandaşlarımıza anlatıyoruz Kapı  Kapı gezerek vatandaşlarımıza ulaşacağız dedi. 

Zafer Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanlığımızda bayrak değişimi olacağını ifade eden Başkan Şahin “Yeşilyurt eski Başkanımız Musa Osmanoğlu görevi Yeni Yeşilyurt İlçe Başkanımız Önder Çelibeyi  Zafer Partisi Yeşilyurt ilçe Başkanı olacak kendisini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum şeklinde konuştu. 

“PARTİM VE DAVAMIN EMRİNDEYİM”
Zafer Partisi Eski Yeşilyurt İlçe Başkanı Musa Osmanoğlu Zafer Partisi Malatya İl Başkanımız Turgut Şahin’e teşekkür ediyorum. Biz hiçbir zaman makam ve koltuk sevdalısı olmak, Partim ve davama devam ediyorum, yeni Başkanımıza yeni görevi hayırlı olsun Zafer Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığını bırakma sebebim Partim ve Davamıza en iyi şekilde hizmet etmek, partimize katılım olsun yeni arkadaşlarımız aramızda olsun istiyorum Partime İl Başkanlığı yönetiminde devam ediyorum.  Allah ‘utandırmasın ifadelerini kullandı. 


Zafer Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Önder Çekmegeri ise Yeşilyurt İlçe Başkanlığını görevini en iyi şekilde hizmet edeceğini söyleyen Yeni Başkan Çekmegeri  Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Milliyetçi olarak izinde yürüyeceğiz Malatya Zafer Partisi teşkilatında olduğumun için çok mutluyum davamıza hizmet edeceğiz Saha’da vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyeceğiz çözüm odaklı  olacağız Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder Allah’ım teşekkür ediyorum şeklinde konuştu .

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme