''14 Mayıs Genel Seçimlerinde yeni bir Kurtuluş Savaşı vereceğiz''

Sevim 'Malatya için Malatyamız için MHP diyelim ve milletvekili adaylarımızı Meclise gönderelim.

MHP Malatya Milletvekili Adayları Mehmet Fendoğlu, Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit, Uğur Sevim, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, ve partililer ile seçim çalışmalarını Malatya il merkezinde mahalle toplantıları ve esnaf ziyaretleri ile sürdürüyorlar.
MHP Malatya Milletvekili Adayı Uğur Sevim “14 Mayıs Genel Seçimlerinde ya Milli İrdeyi bir kez daha başa getirip ülkenin geleceğini onaylayacağız, ya da ülkeyi karanlık bir yarına sürükleyeceğiz. 14 Mayıs Genel Seçimlerinde yeni bir Kurtuluş Savaşı vereceğiz. İkinci cihan harbinin üçüncüsünü düşünün, öyle bir genel seçime gidiyoruz. Bu genel seçimde de aday belli, karar net. Bir oy Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy ise Milliyetçi kadrolara” dedi.
Sevim “Malatya için Malatyamız için MHP diyelim ve milletvekili adaylarımızı Meclise gönderelim. Malatyamızın yeniden inşasında ortak akıl ile birleştirici unsurlarıyla MHP diyelim. Güçlü bir Malatya’yı birlik içerisinde yeniden oluşturalım. Aslına uygun tarihi dokusunu kaybettirmeden Malatya Çarşısını inşa edelim” şeklinde konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme