Başkan Karadoğan'dan Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

Başkan Karadoğan'dan Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.
Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Malatya'mızın İlçelerimizin ve köylerimizin Gelenek , Görenek ve Kültürünü İl dışında tanıtmak adına projeler geliştirdiklerini bunun için çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Karadoğan bu yürüteceğimiz çalışmaları amacına ulaşması için tüm konunun muhatapları ile sürekli istişare içerisinde bulunuyoruz. Bizler gurbette Yeşilyurt'umuzu , Malatya'mızı ve diğer ilçelerimizi en iyi temsil etmek için çalışıyoruz. Bizler Memleket hasretini Dernekler ve federasyonlar sayesinde bir nebzede olsa yaşatmaya çalışıyoruz.

Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Çok kısa zaman içerisinde ciddi projeleri hayata geçireceğiz. Bu anlamda çalışmaları anlatabilmek duyurabilmek adına siz değerli basın ve medya temsilcilerinin desteğine ihtiyacımız var. Sizler bizim en büyük paydaşlarımızdan birisiniz. İnşallah sizlerin desteğini her zaman yanımızda gördüğümüz gibi bundan sonrada göreceğimizden hiçbir şüphemiz yok. Anadolu Basın Birliği her zaman bizim yanımızda oldu bunun için sizlere Derneğim ve şahsım adına teşekkürlerimiz sunuyorum dedi.

Başkan Yardımcısı Karadoğan,"hem şehrimizin gelişimi hem de gurbetteki hemşerilerimizin birliği beraberliği için tüm kesimlerin görüşlerine önem veriyoruz. Kamu ya da özel kuruluşlarla iletişim kurmak ve el birliği içinde olmak istiyoruz ifadelerini kullandı. Başkan Karadoğan, Yerle basına çok önem veriyoruz. Yerel basın bizim için çok önemlidir. Yerel basının ayakta kalması için yerel yöneticilerimiz, siyasilerimi ve yine iş adamlarımız mutlaka deste vermelidir yerel basınımızın yanında olmalıdır. Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Sivil Toplum Örgütleri Demokrasinin vaz geçilmez temel taşlarından biridir. Özellikle gurbette kendi şehri ve ilçesi adına kurulan dernekler daha da önemli. Gurbette yaşayan hemşerilerin bir arada birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma içerisinde yaşamaları ve kültürlerini yaşatabilmek için Sivil Toplum Örgütleri çok önemli. Böyle başarılı derneklerimizden bir tanesi de Yeşilyurt Dernekler Federasyonu.. Böyle başarılı derneklerimiz bizim gurur kaynağımız. Bu açıdan Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan'ın bizleri ziyaret edip çalışmalarını anlatmalarını heyecanla dinledik. Başkan Karadoğan İstanbul'da kurulu olan derneğin hem İstanbul ve çevre illerinde yaşayan Malatya'lılar hem de Malatya'da yaşayan hemşerileri için çok güzel projeleri var. İnşallah en kısa zamanda projelerini hayata geçirip hizmetlerine devam ederler.

Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan'ın çalışmalarını gerçekten takdir ediyoruz. Dernek çalışmalarından çok başarılı işlerinin yaptıklarını yakinen takip ediyoruz dedi.

Başkan Zeki Dağ, Bugün Derneğimizi ziyaret eden Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyor ve dernek çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme