Arıcılara Müjde! Başvuru Süresi 6 Kasım'a Kadar Uzatıldı
Malatya'da arıcılık yapan üreticilere destekleme başvuruları için ek süre tanındı. 2026 yılı desteklerinden yararlanmak isteyen arıcıların işlemlerini en geç 6 Kasım'a kadar tamamlaması gerekiyor.
MALATYA (MHA) - Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2026 yılı arıcılık desteklemeleri için başvuru süresinin 6 Kasım 2026 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.
Malatya’da arıcılık faaliyetlerini sürdüren üreticileri yakından ilgilendiren destekleme başvurularında süre uzatımına gidildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, 2026 yılı arıcılık desteklemelerinden yararlanmak isteyen yetiştiriciler, başvurularını 6 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar gerçekleştirebilecek.
Başvurular nereye yapılacak?
Arıcılar birliğine üye olmayan üreticiler, destekleme başvurularını bağlı bulundukları ilçe tarım ve orman müdürlüklerine yapabilecek.
Arıcılar birliğine üye olan üreticiler ise başvurularını bağlı oldukları birlik aracılığıyla gerçekleştirebilecek.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, arıcılık desteklemelerinden yararlanmak isteyen üreticilerin hak kaybı yaşamamaları için belirtilen tarihe kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerektiğini bildirdi.
Bakmadan Geçme