Başkan Karakuş Tarım platformu ve Birlik Başkanı Akın'ı ziyaret etti

Başkan Karakuş Tarım platformu ve Birlik Başkanı Akın'ı ziyaret etti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, Malatya Tarım Platformu ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret etti.
Malatya Tarım Platformu ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ali Karakuş Başkanı bizler önceki yıllarda STK’da başarılı çalışmaları ile de tanıyoruz. Bugün bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.Ali Karakuş Başkan tarım ve hayvancılıktan gelen önemli isimlerden birisidir. Geçtiğimiz dönemlerde tarım ve hayvancılık sektörüne büyük katkıları olmuştur. Bugün  kendisi ile birlikte tarım ve hayvancılık konusunda ilimizdeki sorunları konuştuk. Bundan sonraki süreçte de sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.
Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ise, “İhsan Başkanımız hakikaten takdir ettiğimiz stk’ların başındadır. Tarıma ve hayvancılığa vermiş olduğu gayret ve çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Partimizin ciddi anlamda Tarım ve Hayvancılıkla ilgili bir çok projelere sahip. Tarımla, hayvancılıkla ilgili devlet işletmeleri kuracağız. Şirketlere hazine garantisi değil, çiftçiye alım garantisi vereceğiz. İthalatçıdan yana değil, çiftçiden yana olacağız. Çiftçilerin bankalara, tarım kredi kooperatiflerine olan borçlarının faizlerini sıfırlayacağız. çiftçinin traktörüne en alt limittem mazotu o fiyattan vereceğiz. Ücretsiz tohumluk dağıtacağız. Bizim tercihimiz zenginden değil, yoksuldan, işsizden yana olacak. Vergiyi yoksulun sofrasından değil, ayrıcalıklı şirketlerden alacağız. Ekonomiyi ehil ellere teslim edeceğiz. Gösterişe ve israfa son vereceğiz. Bunları yaptığımız zaman emin olun ki Türkiye varlığa, berekete, adalete ve huzura kavuşacak.” İfadelerini kullandı.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme