• Haberler
  • Malatya
  • Başkan Sadıkoğlu: 'Sorunları İstişareyle Çözmeye Devam Edeceğiz'

Başkan Sadıkoğlu: 'Sorunları İstişareyle Çözmeye Devam Edeceğiz'

Başkan Sadıkoğlu: 'Sorunları İstişareyle Çözmeye Devam Edeceğiz'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli yaşam koşullarına kavuşması için sahada yoğun mesai harcayan doğalgaz ve mühendislik firması üyeleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım AŞ. Şirket Müdürü Güngör Ateş, İç Tesisat Şefi Sertaç Aysan, Tesisat Kontrol Mühendisi Cumali Tekgül, İşletme Şefi Murat Can Alır, İşletme Mühendisi Yusuf Can Akbay ile ilçe yetkili mühendisleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda doğalgaz sektöründe yaşanan güncel sorunlar kapsamlı şekilde ele alınırken, çözüm önerileri ve sektörün daha verimli hizmet sunabilmesi için atılabilecek adımlar değerlendirildi.

Toplantının ardından değerlendirmede bulunan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, vatandaşlara kesintisiz ve güvenli hizmet sunulması için sektör temsilcileriyle düzenli istişarelere önem verdiklerini belirterek, kamu kurumları ve sektör paydaşlarıyla iş birliği içerisinde sorunların çözümü noktasında çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

MTSO'da gerçekleştirilen toplantının, sektör temsilcileri arasında koordinasyonun güçlendirilmesi ve çözüm odaklı çalışmaların hız kazanması açısından verimli geçtiği bildirildi.

Bakmadan Geçme