Fatih Erbakan Malatya'ya Geliyor..

Fatih Erbakan Malatya'ya Geliyor..

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım ve yönetimi, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, 15 Ekim’de gerçekleşecek olan 2.Olağan kongrelerine davet etti.
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığının 2.Olağan kongresi’ne  katılmak üzere, 15 Ekim Cumartesi Genel Başkan Fatih Erbakan Malatya’ya geleceği açıklandı.

Ziyarette Konu hakkında Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığının 2. Olağan kongresine katılmak üzere  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Malatya’da olacak. Cumartesi sabah esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Saat 14.00’de de  Ramada Altın Kayısı otelinde Genel Başkanımızın katılımı ile 2. Olağan kongremizi gerçekleştireceğiz.” Dedi.
Başkan yıldırım, “ Üç yıl önce  yine aynı bu tarihte 1. Olağan Kongremizi gerçekleştirmiştik. O günden  bugüne kadar Malatyamızda güzel gördüğümüz ve yapılan işleri takdir etmişiz ve yanlış yapılan işleride hep eleştirmişizdir. Yeniden Refah Partisi olarak biz hep şunu söylemişizdir. Biz siyasete bir nezaket getireceğiz. Her şeye muhalefet değil de iyi yapılan güzel yapılan işleri takdir edeceğiz, yanlış yapılanları da eleştireceğiz.Doğruya doğru yanlışa yanlış düsturuyla biz 3 yılımızı geride bıraktık. Allah nasip ederse 15 Ekim’de Genel Başkanımızın katılımlarıyla tek liste olarak gireceğiz kongreye. Ve bugünden sonrada yine Malatya’mız için doğru olan bir şey olursa kim yaparsa yapsın takdir edeceğiz, yanlış olan Malatyamıza hayrı olmayan işleride eleştirmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım 15 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongreye tüm haklımızı davet ederek, kongrenin hayırlara vesile olmasını açıkladı
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme