Fendoğlu, 'Bu sıradan bir seçim değil, ülkemizin ve milletimizin istikbali ile direk ilgilidir''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Bölücüler, teröristler, hainler, alçaklar, bayraksızlar bu seçimde yan yana gelirken, birlikte hareket ederken, ülkücüyüm diyen herkesinde MHP’de, 3 Hilalin altında Kuvayı Milliye ruhu gibi hareket etmesi şarttır. Çünkü, bu sıradan bir seçim değil, ülkemizin ve milletimizin bütünlüğü ve istikbali ile direk ilgilidir” dedi 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim seçim çalışmalarını 6 Şubat depremlerinin  etkilediği en büyük kesimlerden olan Malatya merkezdeki çarşı esnafımızı ziyaret ederek; hatırlarını sorup, hayırlı işler dilediler. 

-Yoğun bir ziyaret ve toplantı 

MHP Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti, 100. Yıl Meydanı Çarşısı, Kışla Caddesi, Söğütlü Camii, İnönü Caddesi ve Mısır Çarşısı civarındaki esnafları tek tek işyerlerini girerek ziyaret ettiler. 
Fendoğlu ve MHP Heyeti, Eskimalatya merkezinde,  Orduzu Aslantepe ve Meydanbaşı Mahallerinde  de vatandaşlarla toplantı yaptılar. 
MHP Milletvekili Adayları ve MHP Yönetimi, Kamu-Sen Malatya İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltı programında Kamu-Sen' üyeleriyle de bir araya geldiler. 

-“ Teknik açıdan mümkün olan en kısa sürede..”

MHP Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Deprem yaralarının sarılması noktasında gelen tüm çözüm öneri ve taleplerini dikkate alıyoruz. Şehir merkezini her gördüğümüzde üzülmemek, yıkılmamak elde değil. Malatya Çarşısı’nın teknik açıdan mümkün olan en kısa sürede yapılmasını takip ediyoruz. İnanıyorumki, çarşımız yeniden yapılarken hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeyecektir.  MHP olarak konunun takipçisiyiz.” dedi.

-“3 Hilalin altında Kuvayı Milliye ruhu gibi hareket etmesi şarttır”

MHP Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesi olan, ‘Tavrımız nettir, duruşumuz Kuvayı Milliye’dir.’ sözü ülkücüler için bir emirdir, talimattır.  Ülkücüler olarak; 14 Mayıs seçimlerinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bu sözüne uygun hareket edecek, ona göre adım atacağız. Bölücüler, teröristler, hainler, alçaklar, bayraksızlar bu seçimde yan yana gelirken, birlikte hareket ederken, ülkücüyüm diyen herkesinde MHP’de, 3 Hilalin altında Kuvayı Milliye ruhu gibi hareket etmesi şarttır. Çünkü, bu sıradan bir seçim değil, ülkemizin ve milletimizin bütünlüğü ve istikbali ile direk ilgilidir” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme