İnönü Üniversitesi ile Bahri Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

İnönü Üniversitesi ile Bahri Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Sudan Bahri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hatim Rahamtalla Mohammed Ahmed arasında akademik, kültürel ve sosyal alanları kapsayan iş birliği protokolü imzalandı.  

İnönü Üniversitesi ile Bahri Üniversitesi arasında akademik ve idari personel ile öğrenci değişimi dâhil olmak üzere, ortak araştırma projeleri yürütmek, akademik bilgi ve materyal alışverişi yapmak amacıyla beş yıllık bir iş birliği protokolü imzalandı.

Protokole İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Bahri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hatim Rahamtalla Mohammed Ahmed, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat ve Bahri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abubakar Mohamed Osman Adam ile Özel Kalem Afif Mohamedali Mustafa Serag katıldı.

İnönü üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Bahri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hatim Rahamtalla Mohammed Ahmed karşılıklı olarak birbirlerine hediye takdiminde bulundu. Toplu fotoğraf çekiminin ardından Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Prof. Dr. Hatim Rahamtalla Mohammed Ahmed arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme