Karate Cumhuriyet Kupası Şampiyonası Battalgazi Spor Salonunda Yapıldı

Karate Cumhuriyet Kupası Şampiyonası Battalgazi Spor Salonunda Yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Karate Cumhuriyet Kupası Şampiyonası ilimiz Battalgazi Spor Salonunda Yapıldı 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kupası" kapsamında Malatya  ilimiz de düzenlenen Yıldız Kızlar- Yıldız Erkekler, Genç Kızlar Genç Erkekler KARATE Cumhuriyet  Yarışmasın da  dereceye giren Kulüpler  ödüllerini aldılar.
Program  29 Ekim Cumartesi günü Yakınca Spor salon da Atatürk'ü ve silah arkadaşlarına saygı duruşu ardından istiklal Marşı ile başladı. Türkiye  Karate Federasyonu Malatya il temsilcisi Mustafa ÇELİK  Konuşmasın da Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun

Dünden bugüne en büyük emanetimiz olan Türkiye Cumhuriyeti; kararlılığın, vatanseverliğin, aklın, birlikteliğin, inancın, bağımsızlığın simgesidir. Cumhuriyet; ayrıntıların, zenginliklerin ve hepimizin ortak paydasıdır.
Kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir coğrafyada, barışı ve huzuru ilelebet tesis edecek bir değerler bütünü olan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacak olmanın onuruyla büyük Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.
Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
Bugün burada 29 Ekim Cumhuriyet Kupasını almaya Hak kazanan başta tüm Kulüplerimizi olmak üzere, Antrenör, Hakemlerim,  Sporcu  ve onları yetiştiren ailelerimizi tebrik ediyorum. 
Jska Malatya Karate Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN konuşmasın da Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, aziz Türk milletinin fedakârlığı ile kazanılan büyük zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimizin 99. yılını kutlamanın mutluluk ve onurunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Kupasına katılım sağlayan tüm herkesi canı gönülden tebrik eder tüm sporcularımıza başarılar dilerim dedi. 

29 Ekim Cumhuriyet bayramı Karate Cumhuriyet Kupası Şampiyonası ilimiz Yakınca Spor Salonunda Yapıldı
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme