MHP'li Sevim 'Elimizi Değil Gövdemizi Sokuyoruz Taşın Altına'

MHP'li Sevim 'Elimizi Değil Gövdemizi Sokuyoruz Taşın Altına'

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adaylarından MYK Üyesi Ömer Ekici ve Uğur Sevim MAŞTİ çadır kent ziyaretinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.
6 Şubat tarihli depremlerden en fazla zararı alan Malatya ve ilçelerinde enkaz çalışmaları nerede ise tamamlanmak üzere diyen MHP Milletvekili adaylarından MYK Ömer Ekici “Devletimiz güçlü bir Devlettir. Yaralar en kısa sürede sarılacak ve insanlarımız evlerine kavuşacaktır.” dedi.
MHP Malatya Milletvekili Adaylarından Uğur Sevim ise “Ülke olarak zor dönemlerden geçiyoruz ancak Cumhur İttifak’ının deneyimli kadroları ile zorlukların üstesinden geliyoruz. Pandemi ile başlayan ve tüm dünyayı kasıp kavuran ekonomik zarardan en az etkilenen ülkelerden bir tanesiyiz. Yine 11 ili vuran büyük yıkımı el birliği ile en kısa sürede atlatmaya çalışıyoruz. Elimizi değil gövdemizi sokuyoruz taşın altına. Malatyamız en kısa sürede kendini toparlayacak ve yıkımın izlerini MHP kadroları ile Cumhur İttifakı kadroları ile sileceğiz.” şeklinde konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme