• Haberler
  • Malatya
  • Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'tan ABYB'ye Ziyaret

Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'tan ABYB'ye Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak beraberindeki heyet ile Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara  Ölmeztoprak beraberindeki heyet ile Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.


Kahramanmaraş depremlerinin ardından bölgedeki depremzedeleri olduğu gibi basın konteynerlarını da  düzenli olarak ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara  Ölmeztoprak Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri ile şehrin imar ihya ve inşa çalışmaları hakkında istişare etti.
Ölmeztoprak ,depremlerin ardından depremzedelerle olduğu gibi, Basın mensuplarının  sorunları ve çözümü noktasında destek olmak ve Malatya’mızın sorun ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişi yapmak amacıyla  basınla da  yakın temasını sürdürmeye devam ediyor. 
Basın Konteyner ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret eden, İyi bir Malatyalı ve Malatyalının derdini dert edinmiş biri olan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara  Ölmeztoprak, Önceliğinin depremin yaralarını sarmak olduğunu söyledi.
Birlik ve beraberlik içerisinde bütün sorunların aşılacağını ve yeniden inşa ve ihya sürecinin çok kısa sürede tamamlanacağını ifade eden İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Birlikte Devlet Millet güçlü bir iş birliği ile bazı durumların üstesinden geldik ve inşallah gelmeye devam edeceğiz. Hiçbir konunun altında kalmadığımız gibi deprem ve sonrası durumlarında üstesinden geleceğiz. Kalıcı konutlarımız, kalıcı iş yerlerimiz en kısa sürede tamamlanacak’’ifadelerine yer verdi.
TYP çalışanlarının mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında da  gereken girişimlerde bulunduklarını belirten Ölmeztoprak,’sürenin uzatılmasının önemine dikkat çekerek,’’özellikle daha fazla göçü önlemek ve bu süreçte hizmetlerin  aksamadan devam edebilmesini sağlamak için TYP  çalışma süresi mutlaka uzatılmalı’’dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, ‘’Ankara'da ve Malatya’da bu şehrin her sorunuyla ilgilenen ,mevcut  sorunlardan haberdar olan , Eleştirileri dikkate alan, şehrin durumu, konteyner kentlerdeki yaşam konforları  ve şehirle ilgili konularda gözlem ve istişareler yapmak için bulduğu her fırsatta Malatya'ya gelen Milletvekilimize ziyaretleri,çalışmaları ve gayretleri dolayısıyla şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum ‘’dedi.
Ak Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına ziyaretine, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve partililer eşlik etti.

Bakmadan Geçme