Ölmeztoprak, 'Türkiye'de örnek bir Malatya modeli inşallah birlikte çalışarak gerçekleştireceğiz''

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Darende ilçe merkezi ve mahallelerde seçim gezisi ve ziyaretlerinde bulundu.

Ölmeztoprak, “AK Partili kadroların 20 yılı aşkın süredir bıkmadan, yorulmadan sergiledikleri bu kutlu yürüyüş ve gayretli azimli çalışma katlanarak devam edecek. Malatya’da çalışmalarımıza birlik, dirlik ve bütünlük içinde devam edeceğiz. Depremlerden dolayı çok farklı bir durum içindeyiz, Bazı sıkıntıları aştık, kalan kısmı da İnşallah AK Parti’mizin gayret ve çabalarıyla, vatandaşlarımızın da destekleriyle aşacağız. Önümüzde 14 Mayıs seçim süreci var. AK Parti 20 yıllık siyasetinde hizmet ve eser siyasetini temel aldı. Hizmetler ortada. AK Partililer olarak anlımızın akıyla vatandaşımızın yanına gelebiliyoruz, sorabiliyoruz ve birlikte istişare ediyoruz.  Hizmet ve eser siyaseti yapabilmek her partiye ve her kişiye nasip olabilecek bir iş değildir. 6 Şubat depremlerinin yaralarının sarılmasında da AK Parti olarak üstesinde geleceğiz.  14 Mayıs’tan sonrada yine istişare içinde olacağız, bizde geleceğiz, gideceğiz, sizde rahatlıkla gelip gideceksiniz. Bu istişare ortamını bütün güzelliği ile koruyacağız.” İfadelerini kaydetti.

 

-“Eskisinden daha ihtişamlı Malatya’mız içinde gönül birliği içinde olacağız”

 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak şunları söyledi, “Türkiye Yüzyılına doğru, kendi hüviyetimizle, özgürlüklerimizle, gelişen ve hakikaten milli hale getirdiğimiz teknolojimizle devam ediyoruz. 14 Mayıs sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi çok önemli. Güçlü bir devlet, güçlü bir hükümet için TBMM’de AK Parti’nin de güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerekiyor. Deprem konusunda birde Malatya gerçeği var. Kalıcı konutlar ve kalıcı işyerlerimiz için, huzur içinde devam edebileceğimiz, eskisinden daha ihtişamlı Malatya’mız içinde gönül birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Malatya özelinde, tüm Türkiye’de örnek bir Malatya modeli inşallah birlikte çalışarak gerçekleştireceğiz.”

Bakmadan Geçme