TDP'den Baro Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

TDP'den Baro Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve beraberinde ,Parti  İl Yönetimi , Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Bulut ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Özbulut, Baro Başkanı Onur Demez’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler
   Geçtiğimiz günlerde yapılan Malatya Barosu seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Onur Demez’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
   Baro Başkanlığını ziyaret eden Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, göreve seçilen Av. Onur Demez’e başarılar diledi. Baro Başkanı Onur Demez ve Yönetiminin Malatya’daki avukatlara ve Malatya’daki savunma mekanizmasına büyük katkılar sunacağını ifade eden Başkan Karakuş, “Baromuzu ziyaret etmekten onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu ekibin Malatya Barosu’nu daha iyi yere taşıyacaklarına  ve Malatya’daki savunma mekanizmasına büyük katkı sunacaklarına inanıyoruz’’ ifadelerini kullandı.
    Adaletin gerçekleşmesi için yargının en önemli ayaklarından ve savunma makamının temsilcileri olan Avukatlık mesleğinin önemine vurgu yapan Başkan Karakuş, ‘’Avukatlık mesleğiyle alakalı problemleri gidermek  ve Avukatlık kanununun vermiş olduğu toplumsal konularla ilgili temel hak ve özgürlükleri koruma adına da  gereken çalışmaları yapacağınıza inancımız tamdır’’dedi. 
   Baro Başkanı Av. Onur Demez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ’’Siyasi partiler demokrasimizin temel taşıdır ve demokrasimiz açısından vazgeçilmez önemi vardır. Bu konuda tüm partilerimize görev düşmektedir. Elbette Yargının demokrasilerdeki yerini de unutmamak gerekir. Bu noktada bizlere de çok önemli görevler düşüyor. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Bizlerde avukat meslektaşlarımızla toplumdaki temel hak ve özgürlüklerin korunması adına baromuzun üstlenmiş olduğu bu görevi yerine getirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme