'TÜRKİYE YÜZYILINI PAZAR GÜNÜ HEP BİRLİKTE BAŞLATALIM'

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Şeyhbayram mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, güçlü, bağımsız ve özgür bir Türkiye için 14 Mayıs seçimlerinin büyük önem arz ettiğini söylediler.

Şeyhbayram mahallesinin yanı sıra çevre mahallelerden çok sayıda vatandaşın katılımıyla büyük bir coşku altında gerçekleşen mahalle buluşmasında konuşan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Partiye gösterilen teveccühün kendilerini mutlu ettiğini ifade ederken, sandıktan zaferle ayrılacaklarına yürekten inandıklarını ifade ettiler.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Türkiye’nin kalkınma ve büyüme açısından yakaladığı başarı ivmesinin devamı için 14 Mayıs seçimlerinin önemli olduğunu dile getirdiği konuşmasında şunları söyledi; “ Cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımların hayata geçtiği son 21 yıldaki bu büyük gelişimin mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti iktidarlarının devamı hem ülkemiz hem de şehrimiz için çok önemlidir. Büyük yatırımlar ufku ve vizyonu büyük insanlarla yapılır.Ülkemizin dört bir tarafındaki büyük eserlerin altına imza atan Sayın Cumhurbaşkanımızı ve onun dava arkadaşlarını bu kritik dönemde yalnız bırakmamalıyız. Yaşadığımız zor ve sıkıntılı günleri istikrarla aşabiliriz. Türkiye’nin bu büyümesini hazmedemeyenlerin yaptıkları hain planları vatandaşlarımız görüyor. Ülkemizin parçalanması ve bölünmesine, bayrağımızın indirilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve ulvi hedeflere gitmek istiyoruz.Şeyhbayram mahallemizdeki toplantımızın bir miting havasına dönüşmesi Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye gösterilen büyük sevdanın en güzel şekilde ortaya konmasıdır. İşte bu birliktelik, bu dayanışma ruhu bizi daha güzel hedeflere ulaştıracaktır.” şeklinde konuştu.
Miting havasında geçen toplantıya olan ilgilerinden dolayı bütün mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak ise, “21 yıldır liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile devam eden kutlu bir yolculuk var, yeni Türkiye var. Yeni Türkiye’nin mimarıyla birlikte kendimizi özgürlüklerimizle, kendimizi ifade ederek bulabildiğimiz bir yüzyılı deviren Bir Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz var Allah’a şükürler olsun.2023 yılındayız, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Cenab-ı Allah’ın yardımı aziz milletimizin ve sizlerin destekleriyle inşallah bu hedeflere teker teker ulaşacağız. AK kadrolar olarak, AK neferler olarak milletimizin ve dua ve destekleriyle bu hedeflere odaklandık.” diye konuştu.


 

Bakmadan Geçme