• Haberler
  • Malatya
  • Yağmur: ' Battalgazi İçin Tüm Fedakârlığı Yapacağız '

Yağmur: ' Battalgazi İçin Tüm Fedakârlığı Yapacağız '

Yağmur: ' Battalgazi İçin Tüm Fedakârlığı Yapacağız '

31 Mart Yerel seçimlerde yıllar sonra CHP Battalgazi Belediyesine 5 belediye meclis üyesi gönderdi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP Battalgazi Belediyesinde  meclis üyeliğine seçilen Mehmet Yağmur teşekkür mesajı yayınladı.

CHP Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Yağmur, “Tüm gücümüz ile bize oyları ile destek olan Battalgazi ilçemizin vatandaşlarına hizmet edeceğiz. Bize güvenen herkesi mahcup etmeyeceğiz. Seçim çalışmaları kapsamında ,Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ve tüm teşkilatımız ile sıkı bir çalışma temposu yaşadık. Gittiğimiz her yerde Ali Karakuş ve şahsımıza karşı büyük teveccüh gösterildi. Bundan dolayı tüm Battalgazi’de yaşayan kıymetli vatandaşlarımıza bize destek veren hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yağmur ,” Malatya’da CHP’ye olan yaklaşım hakikaten biz encümen adaylarını daha çok heyecanlandırmıştır. Malatya milletvekilimiz Veli Ağbaba’ya gösterilen ilgi ve alaka , akabinde Ali Karakuş başkanımla birlikte Battalgazi’de CHP’nin varoluşunu görmüş olduk. Battalgazi İlçe Başkanımız Hülya Karakurt ve yönetiminin çalışmalarına bizzat şahit olduk. Ve bu güzel ailede olmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. Kimse endişe etmesin görevimiz süresince , Battalgazi ilçemiz için canla başla çalışacağız. Bize güvenen ve bize oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımız için elimizden gelen tüm fedakârlığı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme