Yüksel Duman'dan Çatlı'nın 30. Ölüm Yıl Dönümünde Anlamlı Mesaj
Yüksel Duman'dan Çatlı'nın 30. Ölüm Yıl Dönümünde Anlamlı Mesaj
Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Yüksel Duman, Abdullah Çatlı’nın vefatının 30. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. Duman, Çatlı’nın ülkücü camianın hafızasında önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.
“RAHMETLE YÂD EDİYORUZ”
Yüksel Duman, “Vatan ve millet sevdasıyla ülkücü camianın hafızasında yer eden Abdullah Çatlı’yı vefatının 30. yılında rahmetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.
“GENEL BAŞKANIMIZ KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANDI”
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de Abdullah Çatlı’nın kabrini ziyaret ettiğini belirten Duman, “Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici, merhum Abdullah Çatlı’yı kabri başında dualarla yâd etti. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz.” dedi.
“VEFATININ 30. YILINDA UNUTULMADI”
Duman, mesajını, “Abdullah Çatlı’yı vefatının 30. yıl dönümünde bir kez daha rahmetle anıyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.” sözleriyle tamamladı.
Bakmadan Geçme