Yüreklere Dokunan Yardım Oluşumuna Saldırı

Yüreklere Dokunan Yardım Oluşumuna Saldırı

Malatya da çok güzel bir organizasyonla Yeşilyurt Semt Pazarı nda tüm Malatya halkına 10 günde 20 tır ihtiyaç malzemesi dağıtarak hepimizi gururlandıran ve her yüreğe dokunan bu oluşuma akilalmaz saldırılar geliyor.

Kasıtlı provakasyon izlenimi veren olaylar neticesinde bugün 10 kişilik bir grup bu semt pazarında olaylar çıkartıp, ordaki gönüllü yardımcı personelleri darp ederek bu büyük organizasyonun geçici bir şekilde durmasına sebep olmuş ve yardım bekleyen muhtaçların bu yardımlara bir an önce ulaşmasini engellemişlerdir. Söz konusu olayda Anadolu Basın Yayın Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Gazi Gürhan da darp girişimine maruz kalmış ve çok şükür bu girişimden her hangi bir olumsuzluk yasamadan kurtulmuştur.

Malatya cadde ve Anadolu Basın Yayın Birliği olarak ailesi olarak, Malatya halkına köşe bucak demeden koşan, başta Hasene Vakfı ve daha sonra Çare Dernegi nin arkasında olduğumuzu belirtir ve konunun aydınlanmasi, bu tarafların devleti zor durumda bırakmak adına provakasyon emrini kimden aldıkları ve nereye hizmet ettiklerini araştıracağımızı ve takipçisi olacağımızı beyan ederiz.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme